ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παραγγελίες

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Έχουμε αυτή τη δυνατότητα προς όφελος του πελάτη μας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση χρέωσής σας, πολλές διευθύνσεις αποστολής, να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας, να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών που μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους! Επίσης, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας. Είναι γρήγορο και εύκολο.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΩ "ΥΠΟΒΟΛΗ";

Προσπαθούμε να επιλέγονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επειδή γνωρίζουμε ότι ανυπομονείτε να τις λάβετε! Έχοντας αυτό κατά νου, μόλις γίνει η παραγγελία σας,δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφών για πρόσθετες πληροφορίες εάν απαιτείται επιστροφή.

ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω email.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Υπάρχουν συνήθως δύο λόγοι: μπορεί να έχετε μια παλιά διεύθυνση email στο αρχείο ή μπορεί να έχετε ένα email αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων από εμάς. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τις πληροφορίες χρήστη σας ενημερωμένες και προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε τυχόν προγράμματα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων που ενδέχεται να εμποδίζουν τη λήψη των μηνυμάτων μας σε εσάς.

ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ;

Θα επεξεργαστούμε μια επιστροφή 5-7 εργάσιμες ημέρες αφού λάβουμε τα επιστρεφόμενα εμπορεύματά σας στην αποθήκη μας. Οι επιστροφές θα επιστραφούν με τη μορφή πίστωσης καταστήματος που μπορεί να εξαργυρωθεί στο MOODSTORIES.GR αφού εγκριθεί για επιστροφή χρημάτων. Το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΜΟ Ή ΛΕΙΠΕΙ;

Επικοινωνήστε αμέσως με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών της MOODSTORIES! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πολιτική και τις οδηγίες επιστροφών/ανταλλάγματος. Η MOODSTORIES πρέπει να λάβει όλες τις επιστροφές και τις ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης αντικειμένων που λείπουν ή έχουν καταστραφεί, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξή σας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 5-7 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν, ανεξάρτητα από τη μέθοδο αποστολής που χρησιμοποιείται. Λάβετε υπόψη αυτό όταν επιλέγετε επιλογές αποστολής. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η MOODSTORIES μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, γι' αυτό κρατήστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ενημερωμένα! Όλη η επικοινωνία της παραγγελίας γίνεται μέσω email, επομένως είναι σημαντικό η διεύθυνση email σας να είναι ακριβής και ενημερωμένη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, κάντε κλικ εδώ.

Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει επειδή η αποθήκη MOODSTORIES είναι κλειστή τις ακόλουθες ημέρες:

 • Πρωτοχρονιά
 • θεοφάνεια
 • Καθαρά Δευτέρα
 • Ημέρα ανεξαρτησίας
 • Καλή Παρασκευή
 • Δευτέρα του Πάσχα
 • Εργατική Πρωτομαγιά
 • Δευτέρα της Πεντηκοστής
 • Κοίμηση της Θεοτόκου
 • Ημέρα Ochi
 • Δοξάζουσα Μητέρα του Θεού
Εμπορεύματα πληρωμών

ΤΙ ΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΧΕΤΕ;

Το MOODSTORIES.GR δέχεται κάρτες MasterCard, Visa, American Express και ATM/χρεωστικές κάρτες με το λογότυπο Visa ή MasterCard. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με Apple Pay ή Paypal.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ;

Ναί. Ο φόρος επί των πωλήσεων υπολογίζεται σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία της πολιτείας και της κομητείας όπου αποστέλλεται η παραγγελία. Ο φόρος που εμφανίζεται στο διαδίκτυο είναι μόνο μια προσφορά και μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από το σύνολο που χρεώνεται, συνήθως όχι περισσότερο από μερικά σεντς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

Μερικές φορές είναι απαραίτητη μια σύντομη συνομιλία με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για την επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Αυτό είναι γνωστό ως "προφορική εξουσιοδότηση" και προστατεύει τους κατόχους καρτών από μη εξουσιοδοτημένες αγορές. Εάν λάβετε ένα email που ζητά προφορική εξουσιοδότηση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της MOODSTORIES μέσω email στη διεύθυνση order@moodstories.us και να συνομιλήσετε μέσω του ιστότοπού μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες.

Επιστροφές & Ανταλλαγές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με περιορισμένες εξαιρέσεις, οι επιστροφές επιστρέφονται με τη μορφή πίστωσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορεί να εξαργυρωθεί στο Moodstories.us MOODSTORIES.GR δεδομένου ότι τα προϊόντα επιστρέφονται σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών μας. Η MOODSTORIES δεν επιστρέφει τα αρχικά έξοδα αποστολής.
Με περιορισμένες εξαιρέσεις, δεν παρέχουμε προπληρωμένες ετικέτες επιστροφής. είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη των εξόδων αποστολής για την επιστροφή.

Ηλεκτρονική πολιτική επιστροφών

Φροντίστε να μας στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών:

 • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.
 • Τα αντικείμενα πρέπει να είναι αφορεμένα, άπλυτα και να έχουν προσαρτημένες αρχικές ετικέτες.
 • Όλα τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία.
 • Επιστροφές που αποστέλλονται πίσω στην αποθήκη μας και δεν έχουν δημιουργηθεί μέσω της πύλης επιστροφών μας ή επικοινωνώντας απευθείας με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών θα χρεώνονται με χρέωση μη αυτόματης επεξεργασίας 10 EUR

Για επιστροφή μέσω ταχυδρομείου - Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της MOODSTORIES μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email στο contact@moodstories.gr και να συνομιλήσει μέσω του ιστότοπού μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες. Θα σας παρέχουμε μια ετικέτα επιστροφής που μπορείτε να πάρετε σε οποιονδήποτε από τους τοπικούς μεταφορείς σας.

 Ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής και τον μεταφορέα που έχετε επιλέξει, το πακέτο επιστροφής σας μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να φτάσει σε εμάς εάν επιστρέψετε από διεθνή τοποθεσία. Αφήστε 5-7 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της επιστροφής σας μόλις παραδοθεί στο Τμήμα Επιστροφών μας. Μόλις διεκπεραιωθεί πλήρως η επιστροφή σας, θα λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας με τη μορφή πίστωσης καταστήματος με δυνατότητα εξαργύρωσης στο MOODSTORIES.GR.

Χρήσιμη συμβουλή:Η MOODSTORIES δεν είναι υπεύθυνη για τις επιστροφές μέχρι να φτάσουν στο Τμήμα Επιστροφών μας. Κρατήστε την απόδειξη ταχυδρομικών τελών και στείλτε την επιστροφή σας μαζί με έναν αριθμό παρακολούθησης, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για πακέτα επιστροφής που χάνονται ή κλάπηκαν κατά τη μεταφορά. Χωρίς απόδειξη παραλαβής και παράδοσης, η MOODSTORIES δεν θα εκδώσει επιστροφή χρημάτων πίστωσης καταστήματος για τις επιστροφές σας.

Αποστολή

ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙ ΤΟ MOODSTORIES;

MOODSTORIES.GR παραδίδει σε Ελλάδα, Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΟΥΣ

Όλα τα είδη που είναι διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπο moodstories.us αναμένεται να είναι σε απόθεμα και διαθέσιμα για αποστολή. Οι παραγγελίες ξεκινούν τη διαδικασία αποστολής μόλις ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας αγορά. Τα είδη αποστέλλονται μόλις βρεθούν σε απόθεμα, η πληρωμή σας εγκριθεί και επαληθευτεί η διεύθυνση παραλαβής. Επί του παρόντος, δεν προσφέρουμε προηγμένες επιλογές πώλησης ή παραγγελιών.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εάν η παραγγελία σας έχει πολλά είδη ή/και περιλαμβάνει δωροκάρτες, ενδέχεται να αποσταλούν από πολλές τοποθεσίες ή/και να φτάσουν σε διαφορετικά πακέτα σε διαφορετικές ημερομηνίες, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για διαχωρισμένες αποστολές.

Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης βασίζονται στον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει και δεν επιστρέφονται, ακόμη και σε περίπτωση επιστροφής. Δείτε το παρακάτω διάγραμμα για τα έξοδα αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι επεξεργασίας μπορεί να είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Οι τυπικές παραγγελίες που γίνονται πριν από το μεσημέρι EST Δευτέρα - Παρασκευή θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Η παράδοση θα γίνει σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρξει καθυστέρηση, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email. Ορισμένα είδη που αποστέλλονται απευθείας από τους προμηθευτές μας ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο και τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν μαζί ενδέχεται να μην φτάσουν στο ίδιο κουτί.

Οι παραγγελίες που πληρούν τις προϋποθέσεις για ταχεία αποστολή και υποβάλλονται πριν από τις 2 μ.μ. EST Δευτέρα - Παρασκευή θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Η παράδοση είναι εγγυημένη σε 2 εργάσιμες ημέρες για τα επιλέξιμα προϊόντα.

Standard ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ;

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία ούτε αποστέλλονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η παραγγελία σας λείπει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της MOODSTORIES μέσω email στο contact@moodstories.gr.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Όλη η επικοινωνία της παραγγελίας γίνεται μέσω email, επομένως είναι σημαντικό η διεύθυνση email σας να είναι ακριβής και ενημερωμένη.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΨΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ", ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Τα είδη προπώλησης διατίθενται για να επιτραπεί στους πελάτες να κρατούν αντικείμενα προτού μπουν πραγματικά στο απόθεμα. Αυτά τα στοιχεία θα αποσταλούν μόνο αφού γίνουν διαθέσιμα στο απόθεμα. Η προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής εμφανίζεται πάντα στην ενότητα επισκόπησης της σελίδας του προϊόντος.

Πληροφορίες Ιστοσελίδας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ONLINE. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ;

Εάν ένα αντικείμενο δεν απεικονίζεται στο διαδίκτυο, δεν είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορεί να είμαστε σε θέση να μάθουμε εάν επιστρέφει. Απλώς στείλτε email στο contact@moodstories.gr ή υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης κάνοντας κλικ εδώ. Συμπεριλάβετε το όνομα του προϊόντος, την περιγραφή και τον αριθμό παραγγελίας, εάν το έχετε. Θα μάθουμε αν και πότε θα επιστρέψει!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Το MOODSTORIES.GR;

Όλες οι τιμές και η πληρωμή εμφανίζονται σε EUR.