Συχνές ερωτήσεις αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ FAQ

ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ το MOODSTORIES;

Το MOODSTORIES.GR παραδίδει σε Ελλάδα, Ευρώπη και παγκοσμίως.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΟΥΣ

Όλα τα είδη που είναι διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπο moodstories.us αναμένεται να είναι σε απόθεμα και διαθέσιμα για αποστολή. Οι παραγγελίες ξεκινούν τη διαδικασία αποστολής μόλις ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας αγορά. Τα είδη αποστέλλονται μόλις βρεθούν σε απόθεμα, η πληρωμή σας εγκριθεί και επαληθευτεί η διεύθυνση παραλαβής. Επί του παρόντος, δεν προσφέρουμε προηγμένες επιλογές πώλησης ή παραγγελιών.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Εάν η παραγγελία σας έχει πολλά είδη ή/και περιλαμβάνει δωροκάρτες, ενδέχεται να αποσταλούν από πολλές τοποθεσίες ή/και να φτάσουν σε διαφορετικά πακέτα σε διαφορετικές ημερομηνίες, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για διαχωρισμένες αποστολές.

Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης βασίζονται στον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει και δεν επιστρέφονται, ακόμη και σε περίπτωση επιστροφής. Δείτε το παρακάτω διάγραμμα για τα έξοδα αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι επεξεργασίας μπορεί να είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Οι τυπικές παραγγελίες που γίνονται πριν από το μεσημέρι EST Δευτέρα - Παρασκευή θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Η παράδοση θα γίνει σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρξει καθυστέρηση, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email. Ορισμένα είδη που αποστέλλονται απευθείας από τους προμηθευτές μας ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο και τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν μαζί ενδέχεται να μην φτάσουν στο ίδιο κουτί.

Οι παραγγελίες που πληρούν τις προϋποθέσεις για ταχεία αποστολή και υποβάλλονται πριν από τις 2 μ.μ. EST Δευτέρα - Παρασκευή θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Η παράδοση είναι εγγυημένη σε 2-5 εργάσιμες ημέρες για τα επιλέξιμα προϊόντα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ;

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία ούτε αποστέλλονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η παραγγελία σας λείπει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της MOODSTORIES μέσω email στο contact@moodstories.gr.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Όλη η επικοινωνία της παραγγελίας γίνεται μέσω email, επομένως είναι σημαντικό η διεύθυνση email σας να είναι ακριβής και ενημερωμένη.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΨΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ", ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Τα είδη προπώλησης διατίθενται για να επιτραπεί στους πελάτες να κρατούν αντικείμενα προτού μπουν πραγματικά στο απόθεμα. Αυτά τα στοιχεία θα αποσταλούν μόνο αφού γίνουν διαθέσιμα στο απόθεμα. Η προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής εμφανίζεται πάντα στην ενότητα επισκόπησης της σελίδας του προϊόντος.